Venčanja, krštenja, rođendani, poslovni banketi...

Život sa sobom nosi lepe i one manje lepe stvari. Oni lepi trenutci u životu, pomognu nam da zaboravimo loše, vrate nam osmeh na lice i prazninu i samoću ispune smehom. Dozvolite nam da urežemo u Vaše sećanje sve važne datume, najlepše praznike i proslave. Organizujemo za Vas sve vrste svečanosti, poslovne bankete, prezentacije i seminare.

Restoran „Stara pruga“ ima kapacitet 80 mesta i obezbeđuje besplatan parking. Cena menija kreće se od 8 do 23€.

Restoran „Central“ u svom modernom i ekskluzivnom ambijentu može da ugosti do 120 osoba. Nalzi se u samom centru grada, tako da gosti imaju dovoljan broj parking mesta na raspolaganju. Cena menija kreće se od 8 do 23€.

„Central bar“ danima kada nema živih svirki organizuje za Vas sve vrste proslava, a cenu menija formiramo sa Vama u dogovoru. Za sve vrste poslovnih banketa, rođendana, žurki, iznajmljujemo Vam ovaj fenomenalni prostor.

Dečija igraonica „Čarolija“ nudi Vam prostor na 2 nivoa, površine 300m2 i provod u prijatnom ambijentu kapaciteta 70 odraslih osoba i 50 dece u kom Vas očekuje stručno, edukovano, ljubazno i predusretljivo osoblje.

Učiničemo da Vaš svaki bitan događaj u životu bude nezaboravan. Naši dragi gosti sa ponosom ističu da smo već dvadesetdve godine neizostavni deo njihovih porodičnih albuma.