×

×
×
×
×
×
× Početna O nama Galerija Kontakt

Naširestorani

Starapruga

Nedaleko od centra Obrenovca, na samo 28 kilometara od Beograda, nalazi se naš restoran „Stara pruga“. U mirnom delu grada, pomalo skriveni od gradske vreve, postojimo već dvadesettri godine. Uživaćete u moderno opremljenom ambijentu, koji u sebi nosi duh topline. Od 27.05.1992. godine, pa do danas trudili smo se da postanemo simbol ugostiteljstva u Obrenovcu i okolini. Naši dragi gosti kažu da smo u tome uspeli. Fantastična ponuda jela sa roštilja, gotovih jela, jela po porudžbini, ribljih specijaliteta, doveli su do toga imamo veliki broj stalnih gostiju i da budemo u samom vrhu. Zbog svih Vas koji ste bili naši gosti, ali i zbog ljudi koji će nas tek posetiti, trudimo se da idemo u korak sa svetskim trendovima, neprestano proširujemo asortiman, a naše osoblje krasi ljubaznost, profesionalnost i ozbiljnost. U svoju ponudu smo uvrstili i deo italijanske kuhinje, pa dok uživate uz paste i pice, možete na trenutak zamisliti da ste na samom jugu Evrope. A za one koji žele da u toplini svog doma uživaju u našim specijalitetima, uveli smo i dostavu hrane na kućnu adresu.

Kako do nas

Centralrestoran

U samom centru Obrenovca, na gradskom trgu nalazi se restoran „Central“. Pre tri godine 27.05.2012. godine prelep prostor prve obrenovačke kafane i hotela naveli su nas da deo našeg restorana „Stara pruga“ prenesemo u samo srce grada. Odlučili smo da sačuvamo autentičan eksterijer zdanja,a da enterijer bude ekskluzivno opremljen po najnovijim svetskim standardima. U toplom ambijentu i u najlepsoj bašti u gradu dočekaćemo Vas sa osmehom. Uz taktove lagane muzike popijte prvu jutarnju kafu, podelite sa dragom osobom doručak sa našeg specijalnog jutarnjeg menija. Napravite pauzu, osvežite se, uživajte svakoga dana u nekom novom gotovom jelu i zasladite se. Proslavite značajne datume. Obeležite uspešno obavljene poslove. Podelite najslađe i najromantičnije večeri sa voljenom osobom. Naša ideja je da započnete, provedete i završite dan u restornu Central, uz vrhunski pripremljenu inoststranu i domaću kuhinju, i naravno profesionalu uslugu.

Kako do nas

Gril ipicerija

Nedaleko od gradskog parka nalaze se naši grill i picerija sa najširom ponudom brze hrane i najrazličitijih pica. Ako ste ikada u prolazu i želite nešto brzo da prezalogajite onda je ovo pravo mesto za to.

Kako do nas