Pozovite nas i rezervišite:+381 11 8724 156
01.
Nasagalerija

Pogledajte galeriju fotografija, kojom želimo da Vam dočaramo delić ambijenta u našem kompletno renoviranom restoranu, bašti restorana, kao i kutku za najmlađe...

otvori galeriju
02.
Proslava iz snova

Život sa sobom nosi lepe i one manje lepe stvari. Dozvolite nam da urežemo u Vaše sećanje sve važne datume, najlepše praznike i proslave. Organizujemo za Vas sve vrste svečanosti...

pročitaj više
03.
Kakodo nas

Našu adresu znate, a na linku ispod, pogledajte ilustraciju mape dela grada u kome se nalazimo. Naši telefoni i osoblje su Vam na raspolaganju za dodatne informacije...

otvori mapu...
04.
Kontaktpodaci

Na raspolaganju su Vam naši telefoni, e-mail adresa, kao i ljubazno osoblje za sve informacije vezane za poslovanje naših objekata.. Radno vreme, usluge, ponuda, cene, termini...

pročitaj više

Restoran "Stara pruga"!Restoran od kojeg je sve, pre više od 20 godina, počelo...

Nedaleko od centra Obrenovca, na samo 28 kilometara od Beograda, nalazi se naš restoran „Stara pruga“. U mirnom delu grada, pomalo skriveni od gradske vreve, postojimo već dvadesettri godine. Uživaćete u moderno opremljenom ambijentu, koji u sebi nosi duh topline. Od 27.05.1992. godine, pa do danas trudili smo se da postanemo simbol ugostiteljstva u Obrenovcu i okolini. Naši dragi gosti kažu da smo u tome uspeli.
Fantastična ponuda jela sa roštilja, gotovih jela, jela po porudžbini, ribljih specijaliteta, doveli su do toga imamo veliki broj stalnih gostiju i da budemo u samom vrhu. Zbog svih Vas koji ste bili naši gosti, ali i zbog ljudi koji će nas tek posetiti, trudimo se da idemo u korak sa svetskim trendovima, neprestano proširujemo asortiman, a naše osoblje krasi ljubaznost, profesionalnost i ozbiljnost. U svoju ponudu smo uvrstili i deo italijanske kuhinje, pa dok uživate uz paste i pice, možete na trenutak zamisliti da ste na samom jugu Evrope. A za one koji žele da u toplini svog doma uživaju u našim specijalitetima, uveli smo i dostavu hrane na kućnu adresu.
Nedavno je restoran „Stara pruga“ promenio svoje ruho. Izmenili smo kompletan enterijer, osavremenili, osvežili i učinili ga toplijim i udobnijim za Vas.
Ukoliko volite prirodu, mirno mesto za uživanje, odmor uz kvalitetnu i ukusnu hranu možete to učiniti u našoj bašti. Cveće, zelenilo, hrana i dobro društvo navešće Vas da pomislite da ste daleko od posla i obaveza. Da bi Vaše zadovoljstvo bilo potpuno, u bašti postoji i jedan izdvojen deo za najmlađe sa rekvizitima koji su zanimljivi, i pre svega sigurni za Vaše dete. Nudimo Vam i mogućnost organizovanja dečijih proslava u ovom delu našeg restorana.
Kao što ste navikli od nas, i meni je upotpunjen, proširen i sprcifičan baš za ovaj prostor, jer svaki naš objekat ima nešto što je jedinstveno i posebno, svaki ima neki svoj šarm i draž.
Ako želite da se opustite uz Vama drage ljude, obeležite najbitnije datume ili proslavite poslovne uspehe, učinite to u restoranu Stara pruga. Naš kapacitet je do 80 mesta, a obezbeđen je i besplatan parking.
Naši dragi gosti kažu da smo najbolji. Profesionalni, ljubazni i moderni, ali ne zaboravljamo tradiciju. Tako oni kažu. A Vi svratite, proverite. Uverite se.
Dobro došli!
Restoran Đukić


Citati o hrani:

Vrag je učinio kažnjivim sve u čemu uživamo u životu. Ili nam pati zdravlje, ili duša, ili se gojimo.

Albert Ajnštajn

Novo britansko istraživanje pokazalo je kako 9 od 10 ispitanika voli čokoladu. Deseti laže.

Robert Pol

Kažu da je crveno meso štetno, ali moram priznati da nikad nisam video tigra koji izgleda bolesno.

Či Či Rodrigez

Izdvajamo iz bogate ponude:

Tuna na žaru
Kvalitetan filet tune, odstojao u marinadi od limunovog soka, ruzmarina i belog luka.

Ćuretina marengo
ćuretina u umaku od belog vina i paradajza posluzena sa pomfritom

Čili biftek
sočni biftek u blago ljutom čili sosu, pravi je kulinarski specijalitet.

Pasta Arabita
crni luk, beli luk, ljuta paprika, paradajz, bosiljak. izaberite: pene, spagetti, fusilli, tagliatelle